Coaches
Lars Timmermans

Vanuit mijn ervaring in de afgelopen jaren op het gebied van: ondernemerschap, coaching, training, begeleiden van werknemers van werk naar werk of naar een zelfstandig ondernemer of middels outplacement wil ik mensen die opzoek zijn naar een nieuwe werkomgeving, hun verwachtingen waar maken en nog meer bieden. In combinatie met de kennis en kunde Douwe Rypkema op het gebied van werving en selectie, projecten en commerciële dienstverlening in de Energiemarkt en de ICT leveren wij vele diensten en netwerken om er voor te zorgen dat jij de loopbaan hebt die je graag wilt hebben.

Wij blijven mensen steunen tot ze ander werk hebben en ver daarna. Daarbij houd ik mij bezig met continue vernieuwing en kijk naar elke mogelijkheid om mensen nog sneller naar hun einddoel – een baan of werk als freelancer – te brengen. Alles wat maar denkbaar is, wil ik inzetten.

Iedereen die bij ons aanklopt, heeft andere wensen. De één wil weten: wie ben ik en wat kan ik? De ander wil ondernemer worden. Weer een ander wil gebruikmaken van netwerken. Met de kennis en ervaring die wij nu in huis hebben, kunnen we gericht op maat werken. Verder organiseren wij een paar keer per jaar netwerkbijeenkomsten voor de mensen die we begeleiden. Daar kunnen ze nuttige presentaties en workshops krijgen, maar ook ervaringen en frustraties met elkaar delen. Met Energy moves You wil ik mensen elke dag het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan. Dat anderen in dezelfde omstandigheden verkeren en wij naar hen willen luisteren en meedenken.

Met ” Energy moves you” willen wij mensen elke dag het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan. Dat anderen in dezelfde omstandigheden verkeren en wij naar hen willen luisteren en meedenken.

Wij bieden voor young-professionals, en professionals die al jaren ervaring hebben, trainingen, netwerken en concrete netwerkgesprekken, begeleiding naar ondernemerschap, leiderschap/coaching en gaan een op een met je in gesprek om samen te onderzoeken waar je krachten liggen en welke banen daarbij passen.

Lars Timmermans
Loopbaanadviseur
lars@energymovesyou.nl
06-46 26 66 58

Vul het onderstaand fomulier in om direct contact op te nemen!

Voornaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)