Coaches
Douwe Rypkema

In de afgelopen decennia heb ik de arbeidsverhoudingen voortdurend zien veranderen. Was aanvankelijk “lifetime employment” de norm, nu is het vanuit tal van tijdelijke contracten je eigen weg vinden, je persoonlijke ontwikkeling scherp blijven houden en je netwerk benutten. Als je nu de arbeidsmarkt betreedt, word je naar alle waarschijnlijkheid in je toekomstige werkzame leven geconfronteerd met 9 werkgevers, een gedwongen ontslag en de noodzaak tot een carrière switch.  Kortom zekerheden zijn beperkt, risico’s groot, keuze’s belangrijk en dat vergt een doorlopend investeren in jezelf.

Vanuit de transitie in de energiemarkt, de marktwerking, de nieuwe en alternatieve energieontwikkelingen en dit in combinatie met de ruime ervaring van Lars Timmermans op het gebied van loopbaanbegeleiding /coaching, leveren wij vele diensten en netwerken om ervoor te zorgen dat jij binnen de energiewereld of daarbuiten de loopbaan hebt die je graag wilt hebben.

Met “Energy moves you” willen wij mensen elke dag het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan. Dat anderen in dezelfde omstandigheden verkeren en wij naar hen willen luisteren en meedenken. Of het nu gaat om jongeren die net de arbeidsmarkt hebben betreden of werknemers die zich na een aantal jaren afvragen hoe nu verder in te spelen op nieuwe markt en IT-ontwikkelingen.

Iedereen die bij ons aanklopt, heeft andere wensen. De één wil weten: wie ben ik en wat kan ik? De ander wil ondernemer worden. Weer een ander wil gebruikmaken van netwerken.

Met de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen we prima op maat werken. Verder organiseren wij een paar keer per jaar netwerkbijeenkomsten voor de mensen die we begeleiden. Daar kunnen ze nuttige presentaties en workshops krijgen, maar ook ervaringen en frustraties met elkaar delen.

Wij bieden voor young-professionals, en professionals die al jaren ervaring hebben, trainingen, netwerken en concrete netwerkgesprekken, begeleiding naar ondernemerschap, leiderschap/coaching en gaan een op een met je in gesprek om samen te onderzoeken waar je krachten liggen en welke banen daarbij passen. Kernwoorden daarbij zijn: luisteren, duidelijk zijn en samenwerken.

Douwe Rypkema
Loopbaanadviseur
douwe@energymovesyou.nl
06-46 26 66 58

Vul het onderstaand fomulier in om direct contact op te nemen!

Voornaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)