Van werk naar werk
Op zoek naar een nieuwe baan? Bij ItMovesYou helpen we je graag!

Bij Outplacement is er voor je besloten: er is geen plek meer bij je huidige werkgever. Een situatie waarin je iets moet. Maar hoe doe je dat? Wat wil je? Wat kun je? Hoe kom je daar?

Wij weten bij EnergyMovesYou als geen ander waar jij als energie-professional staat. Wat je huidige kansen zijn binnen de energiesector en wellicht nog belangrijker: je kansen erbuiten. Wij begeleiden 90% van onze mensen van werk naar werk!

Hoe gaan wij dit met jou bereiken?

De aanpak is persoonlijk, simpel, grondig en doeltreffend en bestaat uit één diepte-interview dat tussen de twee en vier uur duurt.

Tijdens dit gesprek bespreken we werkervaring, vrijetijdsbesteding en doelen, wensen & ambities in combinatie met door jezelf aangegeven kernkwaliteiten. We kijken naar inhoud en vorm van je CV en bekijken je online profiel. Wat kunnen we online over je vinden, wat is je netwerk en wat doe je met de verschillende sociale media?

Op basis hiervan volgt in hetzelfde gesprek een analyse. Wat vinden we bij je passen? Welke werkomgeving en functie en welke organisaties/bedrijven horen daarbij? We bespreken je huidige kansen op de arbeidsmarkt op basis van je werkervaring en onze kijk op je eigen geformuleerde doelen, wensen en ambities. Het gesprek wordt tenslotte afgerond door aanbevelingen en advies met betrekking tot de stappen die je moet nemen als je dichter en sneller bij je doelen, wensen en ambities wilt komen.

Natuurlijk is er tijdens dit gesprek ook voldoende ruimte voor het stellen van al je (persoonlijke) vragen. Na het diepte-interview ontvang je binnen zeven werkdagen een persoonlijk rapport met een samenvatting van al onze adviezen en bevindingen.

Uniek aan onze aanpak

Persoonlijk en met alle aandacht voor wie je bent en waar je naar toe wilt. Positief ingestoken vanuit jouw kernkwaliteiten. Concreet en to-the-point. Ook vakbonden en ondernemersraden staan positief tegenover onze aanpak.

Dit is een bewezen concept waarbij wij als enige organisatie in Nederland een niet tevreden geld terug garantie afgeven!

Voornaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Neem contact op

Voornaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)